OM OS

DIGITALT DESIGN

Vores stilrene designs konverterer besøgende til kunde.

ONLINE MARKEDSFØRING

Tracking er buzzword her. Vi sørger altid for optimal effekt.

PROGRAMMERING

Umbraco, WordPress, HTML5. Intranet såvel som ekstranet.

FILM & ANIMATIONER

Movement is key. 50x højere konverteringsrate taler for sig selv.

ONLINE PERFEKTION.

BS & Partners er et ungt, sundt, nørdet og proaktivt webbureau med dansk kontor på Gothersgade i indre København. Vores kernekompetencer er design og opbygning af hjemmesider, SEO, Google AdWords og animationsvideoer. Som et af mange danske webbureauer, er det den innovative tilgang fra vores ansatte rundt omkring i verden, som skiller os fra mængden.

Vi tror på at skabe uforglemmelige, inspirerende og underholdende resultater. Resultater uden sammenligning. Vi arbejder med virksomheder for at forstå deres brugere, og for derefter at kunne skræddersy en sund og velfungerende strategi. Vi elsker det vi laver, og vores passion er hvad der holder os i gang – og får vores kunder til at vende tilbage. Vi samarbejder med virksomheder, der deler vores tro på, at kvalitet, brugeroplevelse og den potentielle drivkraft i naturlig software, er med til at forme den moderne forretningsverden.

HVORDAN GØR VI?

Vi lytter. Ikke kun til, hvad du har at sige, men også til de problemer du forsøger at løse. Vi tilbyder et nyt perspektiv, ved brug af værktøjer og teknologier, som vi mestrer, for at kunne levere resultater uden sammenligning.

Det starter som regel med en skør ide. Vores designere og udviklere ser deres arbejde som et håndværk, ikke blot endnu en opgave. Vi sætter en ære i at skabe resultater, der gør en forskel. Vi engagerer os 100% i din virksomhed i hele forløbet, hvilket adskiller os fra andre virksomheder. Hvad kan vi gøre for dig?

KOM MED OM BORD.

Vores produkter og ydelser er efterspurgt af brugere rundt omkring i verden, og vi nyder at skabe dem. Vi mener også, at en god atmosfære er essentiel, for at skabe innovative produkter og skøre idéer. Du vil i din dagligdag kunne gøre en forskel – og mærke det. Desuden vil du have muligheden for at skabe, udforske, opdage og trives imens.

 

BLIV EN DEL AF TEAMET

avatar

Per Hindkjær

BS & Partners har i 2016 haft ansvaret for en større opdatering og relancering af Scanavos website. I den forbindelse har BS & Partners både skabt et nyt design samt en bedre brugerflade. Samarbejdet har været godt og BS & Partners har levet op til vores forventninger, både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid. Vi forventer fremover fortsat at bruge BS & Partners til at holde vores website aktuel og interessant for vores kunder, samt andre IT relaterede opgaver.

Direktør Investeringsselskabet MFO I A/S

avatar

Mikkel Schramm

I forbindelse med HørNu’s nye hjemmeside har BS & Partners været en fremragende samarbejdspartner, og er dygtige til at spare med HørNu i en proces, som har været kompliceret. Samtidig har de været fleksible, når vi har haft nye ønsker og behov i processen.

Sekretariatschef, HørNu

avatar

Stefan Darnett Loges

Hos The Whole Company A/S, der er holdingselskab for en lang række brands i detailhandlen, har vi igangsat et større digitalt projekt omkring relancering af samtlige hjemmesider, for de eksisterende brands i porteføljen, samt etablering af et par helt nye. I den forbindelse har BS & Partners været en meget værdiskabende samarbejdspartner, i alt fra det kreative aspekt om det visuelle layout, til det effektiviserende og ikke mindst økonomiske aspekt omkring at samle alle brand- og corporate websites i en ny multisiteløsning

Digital Manager, The Whole Company A/S

avatar

Jens Bang Liebst

BS Partners har forestået udvikling og implementering af vores komplette repræsentation på internettet og et tilhørende intranet med mange brugbare funktioner. BS Partners har leveret varen og ydet en ekstraordinær indsats når dette har været påkrævet. Dag til dag dialog med medarbejdere hos BS Partners er smidig og endelige er der god sammenhæng mellem ydelser og pris. BS Partners får Aumentos gode anbefaling med på vejen.

Partner, Aumento Advokatfirma

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client