Få Styr På Din Online Marketing Strategi

Vores ekspertise i design og udvikling af diverse online marketing midler på tværs af industrierne, er altid en stor hjælp i fastlæggelsen af den rette design- og udviklingsstrategi – uanset din viden om online marketing.

1245

working hours

648

project completed

576

cups of tea

Vi hjælper med at:

  • Fastlægge din målsætning
  • Identificere mulighederne på markedet
  • Forstå konkurrencen
  • Foretage brugervenlige beslutninger
  • Brainstorme ideer
  • Udarbejde tidsplaner
  • Planlægge design- og udviklingsfaser i projektet

Vores filosofi

Vi mener at brugervenlig software er den bedste vej frem, da det skaber langsigtet værdi og en generel positiv brugeroplevelse i processen.

Indledningsvis analyserer vi projektets målsætning i et større perspektiv – er det noget den almene bruger vil tage til sig, vil det falde dem naturligt at bruge produktet? Derefter forestiller vi os, hvordan produktet ville se ud, hvis der ingen grænser var. Hvordan ville den ultimative version af dit produkt se ud?

Derfra udvælger vi de bedste ideer, klarlægger en praktisk løsning på baggrund af aktuelt budget og tidsplan, og modificerer ind til vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og overbeviste om at vores kunders kunder vil få en positiv oplevelse.

Per Hindkjær

Per Hindkjær

BS & Partners har i 2016 haft ansvaret for en større opdatering og relancering af Scanavos website. I den forbindelse har BS & Partners både skabt et nyt design samt en bedre brugerflade. Samarbejdet har været godt og BS & Partners har levet op til vores forventninger, både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid. Vi forventer fremover fortsat at bruge BS & Partners til at holde vores website aktuel og interessant for vores kunder, samt andre IT relaterede opgaver.
Direktør Investeringsselskabet MFO I A/S

Mikkel Schramm

Mikkel Schramm

I forbindelse med HørNu's nye hjemmeside har BS & Partners været en fremragende samarbejdspartner, og er dygtige til at spare med HørNu i en proces, som har været kompliceret. Samtidig har de været fleksible, når vi har haft nye ønsker og behov i processen.
Sekretariatschef, HørNu

Stefan Darnett Loges

Stefan Darnett Loges

Hos The Whole Company A/S, der er holdingselskab for en lang række brands i detailhandlen, har vi igangsat et større digitalt projekt omkring relancering af samtlige hjemmesider, for de eksisterende brands i porteføljen, samt etablering af et par helt nye. I den forbindelse har BS & Partners været en meget værdiskabende samarbejdspartner, i alt fra det kreative aspekt om det visuelle layout, til det effektiviserende og ikke mindst økonomiske aspekt omkring at samle alle brand- og corporate websites i en ny multisiteløsning
Digital Manager, The Whole Company A/S

Er du vores næste glade kunde?

Vi er glade for vores samarbejder med virksomheder og brands, vi tror på — store som små.

client
client
client
client