SEO & AdWords

Søgeordsanalyse

Vores SEO team vil angribe din hjemmeside systematisk, for at øge din synlighed hos søgemaskinerne. Ved hjælp af vores grundige og forsigtige søgeordsanalyse, garanterer vi, at du bruger de rette sætninger, der bringer potentielle kunder til din hjemmeside. Endvidere vurderer vi de tekniske aspekter og finjusterer felter så som struktur, on-page indhold samt titler- og metabeskrivelser på Google.

Indhold og backlinks

Solide søgeresultater er i stigende grad afhængige af et kontinuerligt flow af nye og naturlige links fra andre topkvalitets hjemmesider. Vores SEO team samarbejder med dig gennem hele forløbet, for at udtænke en effektiv strategi for skabelse af tekstindhold og sund link building, ved brug af de nyeste metoder og teknikker.

 

Kontakt os

 

Ansvarlighed og rapporter

Vores SEO klienter modtager en månedlig rapport, som dækker:

  • SEO præstation i forhold til aftalt målsætning
  • Nøglestatistikker fra Google Analytics og Webmaster værktøjer
  • Trafik og handling fra Sociale Medier
  • PPC præstation (hvis gældende)

Dette gør det muligt, at tracke effektiviteten af din SEO investering. Har du behov for en avanceret udgave af din rapport, kan vi også sagtens klare det.
Er du også interesseret i flere besøgende på din hjemmeside? Så skriv til os her, og fortæl os om dit projekt, eller hør mere om vores metoder.

 

Kontakt os

avatar

Per Hindkjær

BS & Partners har i 2016 haft ansvaret for en større opdatering og relancering af Scanavos website. I den forbindelse har BS & Partners både skabt et nyt design samt en bedre brugerflade. Samarbejdet har været godt og BS & Partners har levet op til vores forventninger, både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid. Vi forventer fremover fortsat at bruge BS & Partners til at holde vores website aktuel og interessant for vores kunder, samt andre IT relaterede opgaver.

Direktør Investeringsselskabet MFO I A/S

avatar

Mikkel Schramm

I forbindelse med HørNu’s nye hjemmeside har BS & Partners været en fremragende samarbejdspartner, og er dygtige til at spare med HørNu i en proces, som har været kompliceret. Samtidig har de været fleksible, når vi har haft nye ønsker og behov i processen.

Sekretariatschef, HørNu

avatar

Stefan Darnett Loges

Hos The Whole Company A/S, der er holdingselskab for en lang række brands i detailhandlen, har vi igangsat et større digitalt projekt omkring relancering af samtlige hjemmesider, for de eksisterende brands i porteføljen, samt etablering af et par helt nye. I den forbindelse har BS & Partners været en meget værdiskabende samarbejdspartner, i alt fra det kreative aspekt om det visuelle layout, til det effektiviserende og ikke mindst økonomiske aspekt omkring at samle alle brand- og corporate websites i en ny multisiteløsning

Digital Manager, The Whole Company A/S

avatar

Jens Bang Liebst

BS Partners har forestået udvikling og implementering af vores komplette repræsentation på internettet og et tilhørende intranet med mange brugbare funktioner. BS Partners har leveret varen og ydet en ekstraordinær indsats når dette har været påkrævet. Dag til dag dialog med medarbejdere hos BS Partners er smidig og endelige er der god sammenhæng mellem ydelser og pris. BS Partners får Aumentos gode anbefaling med på vejen.

Partner, Aumento Advokatfirma

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client