95% AF DANSKERNE HAR EN SMARTPHONE

I 1997 var der ca. 1 million hjemmesider over hele verden, og 10 år senere var der 150 millioner. I 2007 var der ca. 1 million mobilvenlige hjemmesider, og 10 år senere var der 150 millioner. Det taler tydeligt sit eget sprog. Internettet og dermed hjemmesider – ikke mindst mobilvenlige hjemmesider, vil fortsat vokse eksponentielt i de kommende mange år. Det hele startede på computeren, men med mere end 3 milliarder smartphones i verden, nærmer vi os en tid, hvor mange menneskers første internetoplevelse vil ske via mobilen, eller en tablet.

En hjemmeside kan sammenlignes med en person udadtil – nemlig et førstehåndsindtryk. Det er den første form for interaktion mellem dig og din klient. Vi hos BS & Partners tilbyder ikke kun designmæssigt flotte hjemmesider, men også funktionelle og mobilvenlige hjemmesider, der giver brugeren det, han / hun leder efter, uden at bruge flere minutter på at finde det.

Vi har et team af højt kvalificerede webdesignere, der forstår din virksomheds behov og tilbyder dig de mest effektive og moderne løsninger. Alle vores hjemmesider er bygget op omkring en responsivitetsideologi, hvilket betyder, at de kan fungere både på computere, tablets og smartphones. Vi leverer hjemmesider i alle niveauer. Du kan kontakte os med et budget, og vi vil vende tilbage med dine muligheder inden for rimelighedens grænser.

Du kan skrive til os om dit projekt her.