Røg
Per Hindkjær

Per Hindkjær

BS & Partners har i 2016 haft ansvaret for en større opdatering og relancering af Scanavos website. I den forbindelse har BS & Partners både skabt et nyt design samt en bedre brugerflade. Samarbejdet har været godt og BS & Partners har levet op til vores forventninger, både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid. Vi forventer fremover fortsat at bruge BS & Partners til at holde vores website aktuel og interessant for vores kunder, samt andre IT relaterede opgaver.
Direktør Investeringsselskabet MFO I A/S

Mikkel Schramm

Mikkel Schramm

I forbindelse med HørNu's nye hjemmeside har BS & Partners været en fremragende samarbejdspartner, og er dygtige til at spare med HørNu i en proces, som har været kompliceret. Samtidig har de været fleksible, når vi har haft nye ønsker og behov i processen.
Sekretariatschef, HørNu

Stefan Darnett Loges

Stefan Darnett Loges

Hos The Whole Company A/S, der er holdingselskab for en lang række brands i detailhandlen, har vi igangsat et større digitalt projekt omkring relancering af samtlige hjemmesider, for de eksisterende brands i porteføljen, samt etablering af et par helt nye. I den forbindelse har BS & Partners været en meget værdiskabende samarbejdspartner, i alt fra det kreative aspekt om det visuelle layout, til det effektiviserende og ikke mindst økonomiske aspekt omkring at samle alle brand- og corporate websites i en ny multisiteløsning
Digital Manager, The Whole Company A/S

Jens Bang Liebst

Jens Bang Liebst

BS Partners har forestået udvikling og implementering af vores komplette repræsentation på internettet og et tilhørende intranet med mange brugbare funktioner. BS Partners har leveret varen og ydet en ekstraordinær indsats når dette har været påkrævet. Dag til dag dialog med medarbejdere hos BS Partners er smidig og endelige er der god sammenhæng mellem ydelser og pris. BS Partners får Aumentos gode anbefaling med på vejen.
Partner, Aumento Advokatfirma

Hele selskabet
Trope
scan-folk
Nykredit
suzuki
små mirakler fra naturen
Lokal Bolig
HORNU
GENTBOXES
FREDSTED
Dreist STORGAARD
ønske
aumento
scanavo
Castus
KOGE FESTUGE
nordisk stof
Genmab